ПРЕДАВАЧИ

London School of Public Relations

Запознајте ги нашите предавачи!

ЛСПР предавачите се внимателно одбрани познати експерти во својата област кои со своето практично знаење и искуство се способни да пренесат квалитетно знаење.

Сите предавачи поминуваат евалуација од студентите и од ЛСПР како би го обезбедиле и задржале високото ниво и квалитет на наставата.

Blank Image

Џон Далтон

Директор на Лондонска школа за односи со јавност, Англија

Blank Image

Ламбро Патче

Менаџер за односи со јавноста и комуникации, Пивара Скопје АД

Blank Image

Мет Мари

Писател & Говорник & Storyteller, САД

Blank Image

Јелена Микиќ

Директор на Represent Academy

Blank Image

Огнен Јанески

Уредник во ТВ 24 и автор, Македонија

Blank Image

Тихомир Петрески

Член и претседател на Управниот одбор на Триглав пензиско друштво АД Скопје.

Blank Image

Снежана Лупевска Созен

Директор и главен уредник во ТВ Телма, Македонија

Blank Image

Ана Бранковиќ

Директор за маркетинг, Adria Мedia Group d.o.o.