ПРИЈАВУВАЊЕ

Пријавување за ЛСПР

ПРИЈАВУВАЊЕ

Лондонската школа за односи со јавност ја запишува генерацијата на студенти за 2021. Ве повикуваме да го унапредите Вашето знаење со нови примери од праксата и во контакт со најдобрите професионалци во областа на односите со јавноста.

Наставата ќе се одржува во периодот од 02 октомври до 06 ноември во Хотел Леонардо, Скопје, со комбинација од предавање во живо и онлајн предавање. Предавањата во живо ќе бидат организирани во согласност со сите протоколи за заштита од Ковид-19.

Цената за едукативната програма чини 1200 ЕУР со вклучен ДДВ.

За рана пријава до 15 септември, следува попуст од 10%
За студенти, следува -30% попуст.
Можност за плаќање на 12 месечни рати без камата преку НЛБ банка, за физички лица.

УПИСОТ Е ВО ТЕК!

Име и презиме:

Е-пошта:

Контакт телефон: