ПРИЈАВУВАЊЕ

Пријавување за ЛСПР

ПРИЈАВУВАЊЕ

Лондонската школа за односи со јавност ја запишува генерацијата на студенти за 2020. Ве повикуваме да го унапредите Вашето знаење со нови примери од праксата и во контакт со најдобрите професионалци во областа на односите со јавноста.

Наставата ќе се одржува во периодот од 04 април до 16 мај 2020 (пет саботи од 09h-18h) во Park Hotel & Spa, Скопје, на следниве датуми: 04.04.2020г., 11.04.2020г., 25.04.2020г., 09.05.2020г. и 16.05.2020г.

Можност за плаќање на 12 месечни рати без камата преку НЛБ банка, за физички лица.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ – Поради новонастанатата ситуација со вирусот COVID -19 и согласно препораките за зачувување на јавното здравје, ве известуваме дека пролетната LSPR школа нема да се одржи во планираниот период. Дополнително ќе известиме за новите датуми на одржување.

УПИСОТ Е ВО ТЕК!

Име и презиме:

Е-пошта:

Контакт телефон: