Лондонска школа за односи со јавност

No Image

Емилија Заевска

Директор на Txe Content Studio во Represent Communications, Србија

Таа, со своето дигиталното искуство  ја подига вредноста на креирањето содржини  и секогаш е во потрага за следна инспирација која на исклучителен начин ќе ја примени  во праксата. Седум години искуство во дигиталниот маркетинг со кои ги опфаќа  дигиталните концепти и стратегии, веб страници, SEO, e-mail кампањи, PPC кампањи, маркетинг и социјални медиуми и клиенти како што се: Кока Кола, Вип, Пивара и многи други. Нејзиниот најнов предизвик е пазарот во Србија, каде што во рамките на Represent Communications Белград е ангажирана на постоечки и нови дигитални проекти.