ПРЕДАВАЧИ

London School of Public Relations

Запознајте ги нашите предавачи!

ЛСПР предавачите се внимателно одбрани познати експерти во својата област кои со своето практично знаење и искуство се способни да пренесат квалитетно знаење.

Сите предавачи поминуваат евалуација од студентите и од ЛСПР како би го обезбедиле и задржале високото ниво и квалитет на наставата.

Blank Image

Џон Далтон

Директор на Лондонска школа за односи со јавност, Англија

Blank Image

Ламбро Патче

Менаџер за односи со јавноста и комуникации, Пивара Скопје АД

Blank Image

Мет Мари

Писател & Говорник & Storyteller, САД

Blank Image

Јелена Миќич

Директор за развој, Represent System

Blank Image

Огнен Јанески

Новинар и уредник во ТВ24, Македонија

Blank Image

Нада Филипович

Mенаџер за комуникации за Србија, Црна Гора и Македонија во The Coca Cola Company, Србија

Blank Image

Снежана Лупевска Созен

Новинар и уредник во ТВ Телма, Македонија

Blank Image

Ана Бранкович

Директор за маркетинг, Adria Мedia Group d.o.o.